HøstCamp i Nordmarkas skjønne natur (DNT Oslo 26 - 45 år)

Fellestur

Fra dato
14. oktober kl. 16:00
Til dato
16. oktober kl. 13:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Høstcamp, Dnt2645
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Turkode
DNT Oslo 26 - 45

Høsten er variert, spennende og utrolig vakker, og drømmer du om å sove på en DNT-hytte, få nye turvenner, nyte god mat og fellesskap? Da bør du lese videre 🤓

HøstCamp er nok da mest sannsynlig det du drømmer om! På HøstCampen skal vi bo på den flotte Kobberhaughytta i Oslo. Hytta ligger i hjertet av Nordmarka, og har store utearealer man kan boltre seg på. Du kan melde deg på alene eller med venner, og vi sørger for at alle føler seg velkomne på tur! 

Velkommen til HøstCamp 2022!

Betaling: påmelding er bindende og blir bekreftet når du har vippset 150,- til Mette på 91104270. Disse pengene går tilbake til deltakerne under turen, ved til bålpanna🔥,  snack & premier.

Turen er åpen for 30 deltakere:)

Program og oppmøteinfo

Fredag

Vi møtes etter jobb/skole på Frognerseteren stasjon klokken 16:00. Skal du ta banen opp må du rekker den som går fra Oslo S senest klokken 15:17.. 

Fredagen går med til å gå inn til Kobberhaughytta, ca 7 km. Vi skal spise god 3-retters middag sammen, og bli litt bedre kjent. Middag serveres klokken 20, og da må alle være på plass (de har utsatt middagen med 1 time for å gi oss bedre tid).

Lørdag

Lørdag våkner vi forhåpentligvis til lyden av fugler som ikke har forlatt landet enda. Vi spiser frokost og smører niste, før vi utforsker ulike turmuligheter i området. Turlederne vil tilby ulike turer etter vær og vindforhold, og lunsjpausen tar vi underveis. På ettermiddagen er det også mulighet for å bade, fiske, sitte rundt bålpanna og slappe av. På kvelden får vi igjen ferdig servert 3-retters middag på hytta, og nyter stemningen fellesturer skaper utover kveden i peisestua, rundt bålpanna eller i nybbygget! Kanksje vanker det en konkurranse med fine premier?

Søndag 

Søndag sover vi til vi føler oss uthvilt og nyter en god frokost og lager med oss nistepakke. Deretter rydder vi oss ut av rommene, og gjør oss klare for avreise. Utsjekk er klokken 10:00. Vi velger en annen rute tilbake til et kollektivt møtepunkt -og dersom været er fint tar vi en god lunsjpause på veien ned. 

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet avhengig av vær eller andre forhold som kan oppstå!

Pris og påmelding og evt. avmelding 

Pris er 1040,- per natt for medlemmer av DNT. 1390,- for ikke-medlemmer. Dette inkluderer overnatting i flersengsrom med treretters middag, frokost og nistepakke. Dette beløpet (2080,-/2780,-) betaler du selv ved ankomst til Kobberhaughytta. I tillegg kommer transport, snack og drikke til maten.

NB: Det er 14 dagers avbestillingsfrist for å få full refundering. Avbestiller du etter dette tidspunktet må du betale hele beløpet selv om du ikke kan delta på turen. Dette oppgjørets tas direkte med hytta -de sender da en faktura.

Alle deltakere vil få tilsendt en mail med mer informasjon ca 2 uker før turstart.

Annet

Ta med sengetøy eller lakenpose, hytta har dyner/puter, men det er ikke lov med egen sovepose. Husk også både varme klær (ullundertøy, lue, votter, ullsokker og annet) samt sensommerklær. Det er fint å ha med "innesko" og kanskje en termos til dagsturene. De ulike aktivitetene og vær kan kreve både vanntette og vindtette klær. Grunnet at noe aktivitet skjer i eller i nærheten av vann er det derfor viktig å ha med nok skift, vanntette klær og gode sko/støvler. Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til våre pakkelister.

Kart og ruteinformasjon

Kart over Nordmarka kan om ønskelig kjøpes i vårt Tursenter eller i vår nettbutikk. Turledere har med seg kart og kompass.

Vilkår for turen

Våre turledere er frivillige. De har gjennomgått turlederkurs og/eller instruktørkurs og har mye erfaring med denne type turer. Turlederne gjør sine turlederoppdrag med stor glede og deler villig sin friluftserfaring og -glede med deltakerne. Les gjerne mer om hvem våre turledere er her. 

På denne turen har turleder selv laget turopplegget. Dette er ikke en pakketur og er derfor ikke omfattet av lov om pakkereiser. Turen arrangeres av https://vandregruppa.dnt.no/ på dugnadsbasis. Les mer om våre turer og opplegg.

Vilkår for deltakelsen finner du her https://www.dntoslo.no/vilkarfordeltagelse/.

 

HøstCamp i Nordmarkas skjønne natur (DNT Oslo 26 - 45 år)

Høsten er variert, spennende og utrolig vakker, og drømmer du om å sove på en DNT-hytte, få nye turvenner, nyte god mat og fellesskap? Da bør du lese videre 🤓 HøstCamp ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Trine-Marie Molander Fjeldstad
  • Mette Langnes
  • Kathrine Karlsen