Forsommerkveld på Ormøya og Malmøya, en kyststitur

Fellestur

Dato
1. juni kl. 17:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Voksne, Kyststitur, Kveldstur
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Dette arrangementet er over!

Bli med på kveldstur midt i uka, denne gangen til perlene Ormøya og Malmøya i indre Oslofjord. Hvis været er på vår side, vil det bli muligheter for kveldssol, fin utsikt og bading.

Turen starter kl 17:30 fra Ormsundbrua. Dit kan man ta buss 85 fra plattform R på Jernbanetorget kl 17:15 og gå av på Ormsundbakken busstopp kl 17:27. (Det finnes også en avgiftsbelagt parkeringsplass rett før Ormsundbrua.) Derfra går vi over brua til Ormøya og kommer oss til Malmøya. Vi tar så en runde rundt begge øyene. På Malmøya velger vi natursti med flere fine utsiktspunkter inntil vi kommer til sydenden av øya. Her finner vi en egnet plass for en rast og nyter kveldssola mens vi spiser. Kanskje noen også lar seg friste til et kveldsbad? Vi fortsetter runden, ender ved Ormsundbrua igjen og tar til slutt buss tilbake til Oslo. Det går buss hver halvtime herfra. Turen er ca. 7 km lang, og vi regner med at turen varer i ca 3 timer, avhengig av hvor lang rast vi tar.

Du kan lese mer om turen her: https://www.oslofjorden.com/kyststi/oslo/turvei_malmoeya_rundt_oslo.html 

Ta med: Mat og drikke til deg selv, sitteunderlag og badetøy dersom du vil ta en kveldsdukkert. Velg ellers fottøy og klær etter forholdene og solide tursko hvis det regner. 

Har du spørsmål om turen, kan du kontakte Kirsti (kimagel@online.no)

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Wenche Woldseth
  • Toril Bergflødt Olsen
  • Kirsti Magelssen