Trolsk onsdagstur i Østmarka (DNT Oslo 26-45 år)

Fellestur

Dato
15. juni kl. 17:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dnt2645, Østmarka, Telttur, Utsiktstur
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turkode
DNT Oslo 26-45

Velkommen til kveldstur over Trolldalsåsen og gjennom mystiske Trolldalen onsdag 15. juni kl. 17.30. På denne turen vil vi kunne få oppleve utsikt ved godt vær, og frodig terreng omringet av høye bergvegger. 
 

Turbeskrivelse: Turen begynner ved Skullerud T-banestasjon hvor vi legger i vei mot Trolldalsåsen (284 moh). Vi går forbi nydelige myrer på veien dit. På utsiktspunktet på Trolldalsåsen spiser vi medbragt middag/snacks. Etter pausen nyter vi frodige Trolldalen. På vei dit går vi forbi Dryppet, hvor det kommer en vannstråle ut av en fjellvegg. Turen avsluttes på Skullerud t-banestasjon innen kl. 22.00. 

Vi kommer til å gå på blåmerka sti, rød sti, umerka sti og grusvei. Ved normale nedbørsmengder så vil noen av stiene gå over myr og følge bekker med mye vann. Mulighetene for å få våte sko og sokker kan bli mange. 

 

Dato: Onsdag 15. juni 2022

Når: Klokken 17:30

Distanse: ca. 9 km 

Ankomst/oppmøtested: Brua over Skullerud T-banestasjon

Avslutning: Skullerud T-banestasjon

Pris: Turen er gratis, både for medlemmer av DNT og ikke-medlemmer. Kostnader til transport til og fra turen, samt mat og drikke underveis dekkes av hver deltaker selv.

Hund: På denne turen vil turleder ha med hund, og det er mulighet for turdeltakere å ha med hund. Under hele turen må hundene være i bånd. Pass på at du ikke slipper bort hunden din til andre hunder eller mennesker med mindre dette er avtalt. Gi beskjed til turleder hvis du tar med hunden din. 

Utstyrsliste:

  • Varme klær da det kan bli kjølig om kvelden.
  • Sitteunderlag
  • Gode sko, vi går langs smale og potensielt våte/glatte stie
  • Hodelykt
  • Egen middag/matpakke
    • Ta eventuelt med egen primus/stormkjøkken ved behov for å varme opp maten
  • Drikke
  • Snacks underveis

 

Påmelding og avmelding

Påmelding skjer via nettsidene til DNT (Klikk på den røde firkanten, merket Meld deg på!). Avmelding skjer ved melding til turleder.
 

NB! Turen arrangeres av https://vandregruppa.dnt.no/ på dugnadsbasis. Les mer om våre turer og opplegg. Vilkår for deltakelsen finner du her https://www.dntoslo.no/vilkarfordeltagelse/.

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Iselin Gretarsdottir Alexandersen