Sekketreningstur 💪 (DNT 26-45 år)

21. juni kl. 18:00 - 20:30
Voksne, Ungdom
Fellestur, Fottur, Lillomarka, Dnt26-45, Sekketrening
Vandregruppa, Den Norske Turistforening , DNT Oslo og Omegn
DNT Oslo 26-45

Har du planlagt en fjelltur med tung sekk til sommeren men ikke fått trent på å gå med sekken? Da er dette turen for deg!

På denne turen går vi en runde langs stier og grusveier for å trene kroppen før sommerens fjellturer. Turen tar 2-2.5 timer og vil være uten lengre (mat-)pause. Du velger selv hvor tung sekk du ønsker men vi anbefaler å pakke den like tung som på din planlagte tur til sommeren. Vannflasker fylt med vann er godt egnet til å oppnå riktig vekt, og en kan enkelt redusere vekten ved å tømme flaskene underveis på turen, for eksempel for å skåne knærne i nedoverbakkene.

Turstart: Utenfor Rema 1000 på Årvoll senter (kan nås med buss 31)

Turslutt: Samme som turstart

Når: Tirsdag 21. juni klokken 18:00

Distanse: 5-10 km

Pakkeliste:

• Sekk (den du bruker på tur).
  • Fylte vannkanner eller brusflasker i sekken for ekstra vekt
  • Fjellstøvler eller terrengsko
  • Treningstøy eller klærne du planlegger å gå med til sommeren

Påmelding og vilkår

Turen er gratis og åpen for alle, men meld deg på ved å trykke på den røde knappen, dette for at vi får en oversikt over hvor mange vi blir, og vi får en epost-adresse vi kan sende ut litt mer info til når turen nærmer seg.

Våre turledere er frivillige. De har gjennomgått turlederkurs og/eller instruktørkurs og har mye erfaring med denne type turer. Turlederne gjør sine turlederoppdrag med stor glede og deler villig sin friluftserfaring og -glede med deltakerne. Les gjerne mer om hvem våre turledere er her. På denne turen har turleder selv laget turopplegget. Dette er ikke en pakketur og er derfor ikke omfattet av lov om pakkereiser. Turen arrangeres av https://vandregruppa.dnt.no/ på dugnadsbasis. Les mer om våre turer og opplegg.

Vilkår for deltakelsen finner du her https://www.dntoslo.no/vilkarfordeltagelse/.

• Frederik Emil Juul
  • Sigrid Pedersen