Feltjakketur i Lillomarka med

Fellestur

Dato
20. august kl. 10:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Voksen
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn

Feltjakketur i Lillomarka med "noko attåt"

Program: Vi gjentar feltjakketuren fra i fjor, men denne gangen blir det med "noko attåt". Det siste er noe væravhengig, men selve turen vil gå sin gang.  Målet med turen er å pakke så lite som mulig, men allikevel klare å få med deg det du trenger for å gjennomføre turen som er på rundt 20 kilometer.  Jeg vet at det er mulig, pakk ditt nødvendige utstyr i lommene på feltjakken din eller bruk gjerne en taske rundt livet for oppbevaring av mat og drikkeflaske, samt det du har behov for i løpet av dagen.

Fint hvis deltakerne kan ta med sitt eget førstehjelpsutstyr, da begge turlederne også kommer til å ha begrenset med plass til sitt utstyr.

Turen går på sti og grusvei.  Gangtid ca 6 timer, alt etter tempo og pauser.

Det blir pause på Sørskogen og er vi så heldige at det er åpent går det an å la seg friste.  Veien blir til mens vi går og det er viktig å ha med nok mat og drikke for dagen, da det ikke er planlagt å gå innom noe serveringssted.

Ta med:  Det du trenger av mat og drikke, ditt eget førstehjelpsutstyr, ekstra klær til pausen og en sitteplate så du kan nyte "noko attåt".

Oppmøte:  Rødtvet T kl 10.05.  Retur til Grorud T ca kl 16.00.   Påmelding fram til turstart eller så langt det er ledig plass.

Bane 5 Vestli fra Jernbanetorget kl o9.47 til Rødtvet T kl 10.05.  Sjekk rutetider!

Buss 31 fra sentrum og 25 fra Kjelsås kan også benyttes.

Turledere:  Ann Helen Høgdahl, Toril B. Olsen og medturleder Amin Donko.

Kontaktperson: toril.b.olsen@gmail.com

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Amin Donko
  • Ann Helen Høgdahl
  • Toril Bergflødt Olsen