Østmarka på tvers TUREN ER NÅ FULLTEGNET

6. april kl. 09:30
Fellestur, Fottur, Voksen, Hyttetur
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)

Vi reiser kollektiv, tar toget kl 9:44 fra Oslo til Lillestrøm fog ortsetter vi med buss til Grinitajet hvor turen starter. Vi varmer oss opp med en første stigning til Seretjernstua før vi går nede igjen via Badstudalen. Terrenget i Østmarka er veldig variert, særlig nårturen går fra øst til vest. Hoveddalene er nemlig nord/sør-orientert. Det betyr mye opp og ned, delvis veldig bratt.

Vi overnatter på Røyrivannskoia/Stallen. Disse to hyttene ligger hyggelig ved siden av hverandre rett ved Røyrivannet. Vi har god tid og kan bruke ettermiddag for en topptur til Tonekollen med fantastisk utsikt over Oslofjorden. Turen denne dagen er ca 12 km lang og 4 km ekstra for de som går opp på Tonekollen.

Om kvelden lager vi mat sammen, fyrer opp bål og koser oss med god mat og noe fint å drikke.

Søndag blir turen lenger, ca 17 km,  og litt mer krevende. Vi følger delvis flyktningsruta forbi Østmarkkapellet fram til Rustadsaga. Turen avsluttes på Bogerud T-banestasjon.

Turledere sørger for middag mens deltakere bringer med niste og frokost. De som vil ha havregrøt til frokost, kan ta med havre og tørrmelk til seg selv, så lager vi felles grøt. Omkostninger for overnattinger betales på forhånd (275,- for medlemmer/ 390,- ikke medlemmer) med påmelding. Omkostninger for middag (50,- til 70,-) betales etter turen. ta ellers med solide tursko/støvler. Det kan være fuktig om våren. Husk også lommelykt og lakenpose og/eller sovepose.

Påmelding: Til Kerstin Siemonsen på siemonsen.kerstin@gmail.com fra 1. mars til 20. mars.

Østmarka på tvers TUREN ER NÅ FULLTEGNET

Bli med på vårtur Østmarka på tvers fra Grinitajet til Skullerud med overnatting på Røyrivannskoia og Stallen. Vi reiser kollektiv, tar toget kl 9:44 fra Oslo til Lillestrøm fog ortsetter vi ...

• Kerstin Siemonsen
  • Kirsti Magelssen