Turplanlegginsmøte på Sørenga

Arrangement

Dato
14. mai 2019 kl. 17:30 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Arrangement, Medlemsmøte, Voksne
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)

Vi kombinerer turplanleggingsmøte med en hyggelig vårkveld på Sørenga, kanskje med vårens første svømmetur? Har du lyst til å bidra med å arrangere turer i marka eller på fjellet? Møt opp! Vi trenger alltid flere turledere!

Vi møtes kl 17.30 til hyggelig prat på brygga utenfor Sørenga, slikker vårsola og får litt mat og drikke mens noen kanskje tar vårens børste bad eller buldrer i buldrerommet inne. Omkring kl 18.30 starter vi selve turplanleggingen inne i Friluftshuset.

Denne gangen planlegger vi først og fremst turer for sommeren og høsten, men det er selvfølgelig flott om du har forslag til turer senere enn dette også. Vandregruppa retter seg mot voksne, hovedsakelig i sjiktet mellom ungdomsgruppa og seniorgruppa, men du er velkommen til å arrangere turer så lenge du selv ønsker. 

Forutsetning for å arrangere turer: Først og fremst: Møt opp på turplanleggingsmøtet. Du bør i tillegg være glad i friluftsliv, like å organisere og ha omtanke for deltakerne. Siden vi alltid er minst to turledere på våre turer, må du få med deg en til til å lede turen. Minst én av turlederne må ha turlederkurs. 

Mer informasjon: http://www.vandregruppa.no/

Sted: Friluftshuset Sørenga

Tid: Tirsdag 14.mai kl 17.30 - 20.00. 

GRATIS INNGANG!!!

Turplanlegginsmøte på Sørenga

Vi kombinerer turplanleggingsmøte med en hyggelig vårkveld på Sørenga, kanskje med vårens første svømmetur? Har du lyst til å bidra med å arrangere turer i marka eller på fjellet? Møt opp! Vi ...

Kontaktinformasjon: