Turplanlegginsmøte på Sørenga, bading, buldring og film!

Arrangement

Dato
14. mai kl. 17:30 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Arrangement, Medlemsmøte, Voksne
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi kombinerer turplanleggingsmøtet med en hyggelig vårkveld på Sørenga, kanskje med vårens første svømmetur eller litt buldring? Har du lyst til å bidra med å arrangere turer i marka eller på fjellet? Møt opp! Vi trenger alltid flere turledere!

Vi møtes kl 17.30 utenfor friluftshuset til DNT på Sørenga. Velkommen til hyggelig prat på brygga og til å slikke vårsola og får litt mat og drikke mens noen kanskje tar vårens første bad eller buldrer i buldrerommet inne under kyndig veiledning av Liv Randi. Kl 18.30 viser Stig og Steinar filmen de har laget om packraftturen de hadde på Hardangervidda i fjor sommer, og så starter vi selve turplanleggingen. 

Denne gangen planlegger vi først og fremst turer for sommeren og høsten, men det er selvfølgelig flott om du har forslag til turer senere enn dette også. Vandregruppa retter seg mot voksne, hovedsakelig i sjiktet mellom ungdomsgruppa og seniorgruppa, men du er velkommen til å arrangere turer så lenge du selv ønsker. 

Forutsetning for å arrangere turer: Først og fremst: Møt opp på turplanleggingsmøtet. Du bør i tillegg være glad i friluftsliv, like å organisere og ha omtanke for deltakerne. Vi har alltid minst to turledere på turene våre, men har du ingen medturleder i utgangspunktet, finner vi nok en på møtet.  Minst én av turlederne må ha turlederkurs. 

Mer informasjon: http://www.vandregruppa.no/

Sted: Friluftshuset Sørenga

Tid: Tirsdag 14.mai kl 17.30 - 20.00. 

GRATIS INNGANG!!!

Turplanlegginsmøte på Sørenga, bading, buldring og film!

Vi kombinerer turplanleggingsmøtet med en hyggelig vårkveld på Sørenga, kanskje med vårens første svømmetur eller litt buldring? Har du lyst til å bidra med å arrangere turer i marka eller på ...

Kontaktinformasjon: