På ski gjennom Nordmarka (DNT Oslo 26-45 år)

30. mars kl. 09:30
31. mars kl. 18:00
Fellestur, Skitur, Hyttetur, Overnatting, Katnosdammen, Vinter, Dnt2645
Oslomarka (se kart)
DNT Oslo 26 - 45

Tidspunkt og oppmøtested:

Turbeskrivelse:

Turen går fra Mylla til Sognsvann med overnatting på Katnosdammen. Dagsetappene er på 2-3 mil, så en bør ha gått på ski med stor sekk tidligere, men vi kommer til å holde et bedagelig tempo.

Dag 1 (20-25 km): [NB: Ruteendringer grunnet mildt vær og utrygge vann. Påmeldte deltakere får tilsendt informasjon om ny rute]

Katnosdammen er en moderne hytte med elektrisk belysning, stekovn, mm (utedoen er imidlertid av den gamle sorten!). Når hytta er varm og vi har spist en felles, medbrakt middag blir det sosial hygge og kanskje brettspill eller quiz utover kvelden.

Dag 2 (25-30 km): Søndag tar vi en god frokost før opprydning og utsjekking klokken 10.00. Da legger vi ivei sørover via Kikut og sannsynligvis Ullevålseter, før nedoverbakkene til Sognsvann og (T-bane-)turen hjem. Det er servering på Kikut og Ullevålseter men køene pleier å være lange.

Plasser: 12 deltakere, pluss to turledere

Mat: Deltakeravgiften dekker felles middag lørdag. Hver enkelt deltak må ta med mat og drikke til egen mat til lunsj lørdag og søndag, samt frokost søndag.

Utstyr: Se DNTs pakkeliste vinter (https://www.dnt.no/pakkeliste/)

Kartwww.ut.no

Hjemreise: Vi planlegger å ankomme T-banen på Sognsvann senest kl. 18 søndag 31. mars.

Kostnader: 450,- kr for medlemmer og 550,- kr for ikke-medlemmer. Betalingen for turen dekker:

• Overnatting Katnosdammen lørdag-søndag
  • Felles middag lørdag

Hver enkelt deltaker dekker kostnader til transport til og fra turen (buss og t-bane).

Påmelding og betaling: Påmelding fram til 16. mars. Meld deg på via den røde knappen "Meld deg på", og husk å oppgi evt DNT-medlemsnummer, kontaktinfo til pårørende og eventuelle matallergier. Eventuelle avmeldinger må sendes før 9. mars.

NB. Endelig plass på turen blir bekreftet når innbetaling er gjort. Betalingsinfo sendes ut til dem som melder seg på.

På ski gjennom Nordmarka (DNT Oslo 26-45 år)

Overnattingstur på ski gjennom Nordmarka med bedagelig tempo og høy hyggefaktor.  Tidspunkt og oppmøtested: Lørdag 30. til søndag 31. mars. Oppmøte utenfor Le Baguette på Oslo sentralbanestasjon lørdag 30. mars. Turbeskrivelse: ...

• Sigrid Gravem
  • Frederik Emil Juul