#LateSunday - Skitur i Lillomarka med bollestopp på Lilloseter (DNT Oslo 26-45 år)

Fellestur

Dato
20. januar kl. 12:00 - 15:00
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Vinter, Kosetur, Dnt2645, Lilloseter, Bolle
Arrangør
Vandregruppa
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
DNT Oslo 26-45
Dette arrangementet er over!

Vi kickstarter årets første #LateSunday med en skitur i Lillomarka. Det vil være en forholdsvis enkel tur som passer de fleste, med et bollestopp på Lilloseter. 

Beskrivelse av turen 

Vi møtes på parkeringsplassen Badedammen rett ved Steinbruvann kl 12.00. Det er mulig å ta t-banen til Grorud og ta buss 62 (Ammerud ring) til stoppet Skogstad som er ca. 100 meter fra parkeringsplassen. Planen er å gå til Lilloseter for å kjøpe seg noe godt å spise og drikke (man må selvfølgelig ikke kjøpe noe hvis man ikke ønsker det). 

Vi satser på å gå tur retur Lilloseter og både start- og sluttsted for turen vil være ved Badedammen. Det har kommet nok snø denne uka til at vi kan gå på ski og løypene har blitt kjørt opp både onsdag og fredag. Siste oppdaterte føremelding finner dere på Skiforeningen sine hjemmesider. 

Vanskelighetsgrad og tidsbruk 

Turen vil gå i noe kuppert terreng, men vi kommer ikke til å gå spesielt raskt og du må aboslutt ikke være en racer på ski for å delta på denne turen. Vi vil gå i godt merkede løyper. Det er likevel viktig at deltakerne klarer å gå en skitur på ca. 10 km. Turen vil vare i ca. tre timer. 

Pakkeliste

  • Lommebok (til evt kjøp av noe mat/drikke på Lilloseter)
  • Klær etter vær
  • Skiutstyr 
  • Drikkeflaske/vann

Turleder har med kart, kompass og førstehjelpsutstyr. 

Deltakere

Turen er rettet mot alle i alderen 26-45 år og inngår i søndagsturene #LateSunday

Påmelding

Påmelding skjer med klikk på den røde firkanten til høyre, merket Meld deg på. Turen er gratis for alle deltakerne. Reise til og fra turstart, samt evt mat og drikke på Lilloseter betales av deltakerne selv. Ved eventuell avmelding ber vi om at det sendes en epost eller sms til turleder.

 

#LateSunday - Skitur i Lillomarka med bollestopp på Lilloseter (DNT Oslo 26-45 år)

Vi kickstarter årets første #LateSunday med en skitur i Lillomarka. Det vil være en forholdsvis enkel tur som passer de fleste, med et bollestopp på Lilloseter.  Beskrivelse av turen  Vi ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Trine-Marie Molander Fjeldstad
  • Annelies Ollieuz