Østmarka på tvers - høstutgave

5. oktober kl. 09:00
6. oktober kl. 17:30
Fellestur, Fottur, Voksne, Østmarka, Vandregruppa
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)

Høsten er den fineste årstida for turer i skog og mark. Når trærne skifter farge og naturen blir gul og rød, når dagene blir kortere og lufta blir kjøligere - er det best å komme seg ut. Kom med å nyt naturens høstkjole på en to-dagers tur på tvers i Østmarka med overnatting på Bøvelstad. Vi har planlagt en trivelig tur med korte dagsetapper på 10 -12 kilometer. Slik kan vi få god tid til å nyte naturen. Likevel kan disse dagsetappene være krevende. Østmarkas daler går fra nord til sør, men vi går fra øst til vest. Det betyr mye opp og ned.

Turen starter på lørdag den 5. oktober med toget kl. 10:14 fra Oslo S. Frammøte på perrongen kl. 10:00. Vi reiser til Flateby og starter turen vestover. Vi krysser Flykningsruta og følger den til Bøvelstad. Når vi kommer fram kan de som har lyst bruke ettermiddagen til å gå opp på Tonekollen og nyte utsikten, andre kan leie kano og utforske Børtervanna. Men det kan også være fint å sitte å kose seg på hytta. Om kvelden lager vi middag og tilbringer noen fine timer sammen på Bøvelstad.

Neste morgen fortsetter vi på Flykningsruta før vi bryter av i retning av Vangen og Skjelbreia. Vi følger blåstien sørvest over til Krokhol. Herfra tar vi buss til Oslo S.

Vandregruppas turer er til selvkost. Alle ordner med billetter selv, mens overnatting på Bøvelstad betaler deltagerne ved påmelding. Overnatting koster 390 kr for ikke-medlemmer og 275 kr for medlemmer. Mer detaljer om turen får deltagerne etter at de har fått bekreftelse på at de har plass på turen.

Påmelding via påmeldingknappen fra 01.09.2019.

Velkommen på tur.

Østmarka på tvers - høstutgave