#LateSunday - 17. mai til topps i Maridalen (DNT Oslo 26-45 år)

Fellestur

Dato
17. mai kl. 11:15 - 17:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dnt2645
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
DNT Oslo 26 - 45
Dette arrangementet er over!

Hva med å feire nasjonaldagen med hyggelige folk ute i naturen? Vi legger opp til topptur i Maridalen med litt kos og feiring underveis. Så ta på deg turskoene, putt flagget i sekken og bli med da vel!

Turen vi har planlagt er på ca 14 km og med mye stigning. Vi kommer til å gå på sti. Det er vått i området, og hvis du vil forbli tørr på bena må du ta på vanntette sko.

Vi møtes på parkeringsplassen på Skar kl 11.15. Her er det gode muligheter for å parkere, hvis du kommer med bil. Alternativt kan du ta buss 51 f. eks fra Nydal kl 10.53 som ankommer Skar kl 11.14.

Ta med deg mat, drikke, gode sko og noe å sitte på. Siden det er nasjonaldagen, er det bare hyggelig om du har med noe ekstra godt i sekken. Vi planlegger en lengre lunsjpause, så pass på å ha litt varme klær, dersom været ikke er så varmt.

På grunn av situasjonen rundt koronaviruset gjelder det egne smittevernregler for å være med på våre turer. Disse reglene kan endre seg over tid og holdes oppdatert her: https://www.dnt.no/koronaberedskap/. Alle som skal være med på turen må forholde seg til disse reglene. Blant de viktige punktene er at du ikke kan være syk, alle må holde minst 1 meters avstand hele tiden, vi kan ikke dele på noe utstyr og alle må derfor ha med alt de selv trenger.  Alle som vil være med MÅ melde seg på med den røde knappen for påmelding. Men vi satser på at alle bidrar med å vise hensyn og at vi fortsatt kan gjennomføre en fin tur. :-)

#LateSunday - 17. mai til topps i Maridalen (DNT Oslo 26-45 år)

Hva med å feire nasjonaldagen med hyggelige folk ute i naturen? Vi legger opp til topptur i Maridalen med litt kos og feiring underveis. Så ta på deg turskoene, putt ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Mette Nikolaisen
  • Ingvild Østvedt