Bålkos, lek og moro (Juletur m/DNT 26 – 45) NB! - Turen er endret til dagstur med bål!

Fellestur

Fra dato
18. desember 2020 kl. 17:00
Til dato
20. desember 2020 kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hytte, Hyttekos, Hyttetur, Jul, Overnatting, Oslo, Juletur, Sine, Sæteren, Julekos, Peiskos, Sine-Sara, Uteaktivitete, Dnt2645
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
DNT Oslo 26 - 45
Dette arrangementet er over!

Liker du hyttetur, peiskos, uteaktiviteter, god mat, julestemning og godt selskap? 18. – 20. desember har du sjansen til å bytte ut førjulestress med julekos!  Bli med på juletur til Lillomarka!  

 

Turen begynner fredag etter skole/jobb. Opp til hytta er det kun et par km på sommersti. Vel oppe på hytta vil man få tildelt rom, og middag tilberedes og serveres så fort alle er i hus. Alle vil få hver sin seng, men man vil måtte dele rom med andre deltakere. Det vil bli servert en flott middag, og vi kan tilpasse menyen ved behov for spesialkost. Vi bruker kvelden til å bli kjent, og nyter varmen og flammende fra peisen.

Lørdag sover vi til vi våkner og starter dagen med en lang og avslappende frokost. Vi tar med all mat. Etter frokost gjør vi oss klar for uteaktiviteter. Det vil et variert tur- og aktivitetstilbud med uformelle konkurranser, og mye lek og moro. Midt på dagen tar vi en pause og lager til felles lunsj. Etter lunsj blir det bålkos ute og evt. brettspill inne for de som ønsker det. Man velger selv hva man ønsker å delta på. Vi ordner med noe snadder til bålkosen. 

Middag på lørdag er lagt opp til å være et høydepunkt, og vi serverer flere retters middag i hovedhuset. Under middagen forteller vi skrøner fra året som har gått, og det er mulig å ha med noe godt å drikke på til maten. Etter middag kan man velge om man ønsker å delta på brettspill, quiz eller bare nye flammene i peisen. Mest sannsynlig lager vi te og kaffe, men nissen kommer nok dessverre ikke :) 

Søndag sover vi til vi våkner og starter dagen med god frokost, peiskos og kanskje litt julemusikk. Etter at vi har hatt påfyll av energi, starter vi arbeidet med å rydde hytta og pakke sammen. Før vi tusler tilbake til buss/bilparkering, og reiser tilbake til byen.

 

Passer for: Deg som liker å komme deg unna byens mas, liker god mat, godt selskap, bålkos og julestemning.

Tidspunkt og Oppmøte: Fredag 18. desember ca kl. 17:00 på Snippen togstasjon. Det er ikke mulighet til å parkere på Snippen.  

Tilbake: Utsjekk fra hytta, avslappet og klar for julemas, senest klokken 14.00 søndag 20. desember.  

Plasser: Ca 30 deltagere og 4 turledere. Kan bli nedjustert. 

Pris: 

Kr 800,- for to netter på hytta, ingredienser til fellesmåltider + premier til konkurranser og quiz og turledelse. 

NB! Proviant som man selv må sørge for: 

  • Gjerne litt snacks som kan deles, og evt andre mellommåltider. 
  • Evt. det man ønsker å drikke til maten

Utstyr: 

* Kart og Kompass (Turkart Lillomarka 1:25 000 - om man ønsker)

* Hodelykt (Man må ut på tunet og inn i annet bygg for å gå på toalettet om natta)

* Laken/sovepose

* Sitte/liggeunderlag 

* Spikkekniv til pinnebrødpinne

* Varme uteklær

* Riktig bekledning ut ifra værforholdene. Se gjerne værmelding her: www.yr.no, og pakkelister her: https://www.dnt.no/pakkeliste/

* Hytta kan være gulvkaldt, så ta med tøfler eller tykke ullsokker.

 

Påmelding: Påmelding åpner 1. august. Spørsmål til turleder Sine Astad på mail sinesara@gmail.com

NB! Se informasjon om betaling i egen mail som sendes ut fortløpende. Plass på turen bekreftes først når innbetaling er gjort. NB! Ved evt. avmelding vil man kun få refundert innbetalingsavgift om plassen blir fylt opp av noen andre. Dette fordi hytta allerede er booket, og betales i forkant av turen. 

Gi oss gjerne beskjed om det er noe dere ønsker å hjelpe til med i forkant eller under turen. Eksempel kjøring av mat og utstyr. 

Bålkos, lek og moro (Juletur m/DNT 26 – 45) NB! - Turen er endret til dagstur med bål!

Liker du hyttetur, peiskos, uteaktiviteter, god mat, julestemning og godt selskap? 18. – 20. desember har du sjansen til å bytte ut førjulestress med julekos!  Bli med på juletur til ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Sine-Sara Astad