Mandagskveld/natt i naturen, uteovernatting på Skullerudåsen

Fellestur

Fra dato
8. juni kl. 18:30
Til dato
9. juni kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Voksne
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn , Vandregruppa
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med ut i skogen denne junikvelden med overnatting ute på Skullerudåsen i Østmarka

Turen starter ved Skullerudstua kl 18 30

Ankomst: vi oppfordrer de som kan til å gå eller sykle til oppmøtestedet

Privatbil: Utfartsparkering ved Skullerudstua. Gratis parkering på eget ansvar.

Offentlig transport: T-bane eller buss til Skullerud, herfra er det ca 10 minutter å gå til Skullerudstua.
Vi går en kort tur på vei og sti opp til SKullerudåsen, ca 2 km. Her finner vi en leirplass. Fra Skullerudåsen er det flott utsikt (bildet er fra en enda mer bynær telttur, på Skullerudåsen er det mer natur og mindre by enn dette, men vi har flott utsikt mot byen)

Dagen etter tar vi en rask frokost før vi går ned samme vei. De som har fri på tirsdag kan ta en morgenstund i saktere tempo og gjerne bruke dagen i Østmarka etter eget ønske, Nøklevann ligger rett i nærheten og har flotte badeplasser.

I henhold til bålreglene i Norge er det ikke lov å tenne bål, grill eller engangsgrill i, eller i nærheten av skog eller annen utmark i  perioden 15 april - 15 september. Du kan ta med varm mat i termos, eller primus/stormkjøkken for å steke/varme mat, det velger du selv. Ta med litt ekstra varm drikke og kanskje en liten sjokoladebit, nøtter/rosiner før vi legger oss i soveposen for kvelden.

Det kan være kaldt om natten, så ta med varm sovepose (3 sesongs) og godt underlag. Du velger selv om du vil sover under åpen himmel rett på bakken, i hengekøye eller i telt.

Turen er gratis. Alle tar med utstyr, mat og drikke til eget behov. Det er lurt å ha med hodelykt.

Viktig

Mer info sendes ut søndag kveld når vi vet hvor mange som har meldt seg på. Det kan forekomme endringer i turprogrammet p.g.a. vær eller etter deltakeres ønsker.

På grunn av situasjonen rundt Covid-19 må påmelding gjøres gjennom DnT-nettsiden og det gjelder egne smittevernregler for å være med på våre turer. Disse reglene kan endre seg over tid, og nye regler oppdateres her. Alle som er med på turen må forholde seg til disse reglene. Blant de viktigste punktene er at du ikke kan være syk, alle må holde minst en meters avstand hele tiden, vi kan ikke dele på noe utstyr/mat/drikke og alle må derfor ha med alt de selv trenger. Dersom du skulle få symptomer på sykdom, for eksempel feber eller halsinfeksjon, er det viktig at du melder deg av turen før turstart ved å sende en epost eller SMS til oss, slik at andre på venteliste kan få anledning til å bli med.

Påmelding

via  "Meld deg på!" knappen i høyremargen på DNT nettsiden. Påmelding via Facebook gjelder ikke. Turen er begrenset til 10 deltakere inkludert 2 turledere.

Turledere er Gudrun Njå og Kerstin Simonsen

Har du spørsmål? Ta kontakt med turleder på mail: gudrun_hjem@hotmail.com

Mandagskveld/natt i naturen, uteovernatting på Skullerudåsen

Bli med ut i skogen denne junikvelden med overnatting ute på Skullerudåsen i Østmarka Turen starter ved Skullerudstua kl 18 30 Ankomst: vi oppfordrer de som kan til å gå ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kerstin Siemonsen
  • Gudrun Njå