Kortreist #Nattinaturen (DNT 26- 45 år)

Fellestur

Fra dato
2. oktober kl. 17:30
Til dato
3. oktober kl. 13:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Østmarka, Hengekøye, Tarp, Telt, Skullerudåsen, Dnt26-45, Dnt2645, #Nattinaturen, Korpåsen
Arrangør
Vandregruppa
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Turkode
DNT Oslo 26 - 45
Dette arrangementet er over!

Har du ikke lyst til å bruke hele helgen, men ønsker muligheten til å tilbringe i hvertfall en natt under åpen himmel? Eller er det kanskje første gangen du sover ute på høsten/vinteren!?  Da har du muligheten til å være med meg og Sara på Kortreist #Nattinaturen etter jobb fredag 02.10.20! 

Langs kanten på Skullerudåsen ligger Korpåsen, 230 moh, med et naturlig svaberg som åpner opp skogen og gir strålende utsikt østover. Rett fremfor deg ligger Nordstrand og skygger så vidt for Oslofjorden med Nesodden i bakgrunnen. I horisonten mot øst er Kolsåstoppene og flere åspartier i Vestmarka godt synlig, mens åstoppene i Krokskogen er silhuetter mot himmelen i nordvest. 

Vi møtes på Skullerud T-Banestasjon klokken 17.30  (se etter turledere i røde jakker og /eller blå luer ) og går i samlet tropp opp til Korpåsen hvor vi finner et egnet sted å campe. Turen opp fra Skullerudstua er kort men bratt, så vi anbefaler godt fottøy! 

Vi tenner opp bål, så vil du tilberede middagen på bålet er du velkommen til det!  

Lørdag sover vi til vi våkner, spiser frokost og tar livet som det kommer, før vi pakker sammen og avslutter turen der vi startet. For de av dere som ønsker å ta en lite tur på lørdag formiddag er det mange flotte stier i området dere kan utforske. 

Hvordan kommer du deg dit? Buss nr 70 Skullerud T eller T-bane nr 3 Mortensrud. Kommer du med bil er det gode parkeringsmuligeter ved Skullerudstua. Gi beskjed om du kommer med bil så plukker vi deg opp på veien.

 Utstyr: 

  • Telt / Hengekøye / tarp ( hva du enn ønsker å sove i / under )  
  • Hodelykt 
  • Middag, Valgfri drikke, snacks og frokost søndag
  • Vann ( det er ingen naturlig vannkilde i umiddelbar nærhet) 
  • Sitte / liggeunderlag 
  • Varm Sovepose
  • Toalettsaker og andre personlige ting - Husk toalettpapir! ( ta gjerne med hundeposer til brukt toalettpapir... ) 
  • Riktig bekledning etter værfoholdene. Husk det blir kaldt på kvelden/ natten! 

 

Pris; Gratis 😊

Påmelding: Via link. 

Denne turen er for de som er mellom 26 og 45 år. 

 

 

OBS: Situasjonen rundt smitte av covid-19 er usikker! Turlederne vil følge utviklingen av smitte tett frem til avgang, og endringer kan bli aktuelt. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har uarbeidet en egen veileder for aktiviteter som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn til hygiene og størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symtomer på luftveisinfeksjoner og ikke er i karantene. Vi har fokus på håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meters avstand til hverandre. Turleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetens råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Kortreist #Nattinaturen (DNT 26- 45 år)

Har du ikke lyst til å bruke hele helgen, men ønsker muligheten til å tilbringe i hvertfall en natt under åpen himmel? Eller er det kanskje første gangen du sover ute på høsten/vinteren!?  Da har ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Sara Palm