Kystvandring fra Holmestrand til Tønsberg med overnatting (DNT 26-45 år)

Fellestur

Fra dato
19. september kl. 08:30
Til dato
20. september
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dnt26-45, Dnt2645
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Turkode
DNT Oslo 26-45 år
Dette arrangementet er over!

Har du lyst til å bli bedre kjent med kyststier på vestsiden av Oslofjorden? Kyststier byr på varierte turopplevelser. Vi vil trolig gå langs strender, svaberg, kanskje litt skog og sikkert asfalt og bebyggelse også. Vi tar dere med på en tur som starter i Holmestrand og følger kysten videre til Åsgårdstrand. Men vi skal også kose oss ordentlig underveis, så her blir det overnatting på hotell. Vi finner en hyggelig restaurant for en god middag, så ta gjerne med litt finere klær. Søndag går vi videre til Tønsberg før vi tar toget hjem igjen til Oslo. Er vi heldige med været, er det selvsagt mulighet for et bad underveis. 

Det blir lange etapper. Lørdag må dere være forberedt på å gå mellom 26 og 30 km. Da er det også viktig å ha gode sko, og rikelig med mat og drikke i sekken. Søndagen vil turen bli noe kortere, men fortsatt minst 15 km. 

Vi tar toget til Holmestrand fra Oslo S kl 8.39. Alle kjøper sin egen togbillett. Søndag tar vi toget hjem fra Tønsberg på ettermiddagen.

Det koster 700 kr å være med. Prisen dekker overnatting i dobbeltrom på hotell. I tillegg må deltakerne betale for egne måltider og transport. Vi anbefaler at alle tar med egen lunsj/snacks til tur begge dager. Middag på lørdag kveld vil bli på restaurant. Betalingsinformasjon sendes ut på mail ved påmelding. 

Kystvandring fra Holmestrand til Tønsberg med overnatting (DNT 26-45 år)

Har du lyst til å bli bedre kjent med kyststier på vestsiden av Oslofjorden? Kyststier byr på varierte turopplevelser. Vi vil trolig gå langs strender, svaberg, kanskje litt skog og sikkert asfalt og ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Ingvild Østvedt
  • Sverre Tvinnereim