#Nattinaturen -midtuke. -Vil du overnatte «midt i Oslo»?

Fellestur

Fra dato
30. september kl. 18:30
Til dato
1. oktober kl. 07:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Voksen
Arrangør
Vandregruppa
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi vil kickstarte oktober med en natt ute, og nesten fullmåne 🌝 Vi møtes ved bommen på Sognsvann onsdag 30. september kl 18:30. Herfra går vi 1,5 km, inn til Oslos geografiske midtpunkt, hvor vi finner en fin camp og rigger oss til. Vil du sove i hengekøye, på bakken eller i telt? Det er helt opp til deg! Det kan bli kaldt, så det er en forutsetning at du har en god sovepose og et isolerende liggeunderlag. Husk også nok med varme klær, dun og ull er gull 🌟 Er du usikker på utstyret ditt, ta gjerne kontakt med en av oss i forkant.

Når vi har rigget camp, fyrer vi bål og koser oss med medbrakt mat og drikke. På grunn av corona kan bi ikke lage noe felles. Alle tar derfor med til eget bruk. Turlederne har med gass og primus til utlån. 

Husk å ta med hodelykt om du har, vi anbefaler også ullsokker og lue til natta. Hvis du har noen vedkubber hjemme, er det kjempefint om du bidrar med noen til bålet.

Vi skal nyte kvelden sammen, og "avslutter" fellesturen når vi legger oss. Da kan alle ta morgenen etter i eget tempo, avhengig om man skal på jobb, avspaserer litt eller har helt fri :) Selv skal begge turlederne på jobb, og drar tidlig.

Turen er gratis og åpen for alle, men du må melde deg på ved å trykke på den røde knappen. Er turen fullbooket, sett deg på venteliste. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter som bygger på myndighetens råd om smittevern. Deltakelse på turen forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Husk god håndhygiene og sosial avstand. Turleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

 

 

#Nattinaturen -midtuke. -Vil du overnatte «midt i Oslo»?

Vi vil kickstarte oktober med en natt ute, og nesten fullmåne 🌝 Vi møtes ved bommen på Sognsvann onsdag 30. september kl 18:30. Herfra går vi 1,5 km, inn til Oslos geografiske midtpunkt, ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kathrine Karlsen
  • Mette Langnes