Avlyst AVLYST -En natt under fullmånen

Fellestur, Fottur, Aktivitet Fottur, Voksen, Voksen, Fulllmånetur, Utenatt
Oslomarka (se kart)
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Smitteverntiltak

Vil du bli med oss å innvie "sommertiden" med en natt på Vettakollen?

Turbeskrivelse: Turen begynner ved bommen ved Sognsvann, vi møtes der klokken 18.00 Turlederne kjenner dere igjen med blå DNT lue. På plass på Vettakollen håper vi på klarvær og fin "måneoppgang". Vi koser oss med middag og bål.

Dato: Søndag 28. mars 2021

Når: klokken 18:00

Ankomst/oppmøtested: Vi starter fra bommen ved Sognsvann. Turen avslutter når vi kryper i soveposene, slik at de som vil kan rekke tidlige arbeidsdager og de som kan, kan kose seg med lang frokost med utsikt over byen.

Pris: Turen er gratis, både for medlemmer av DNT og ikke-medlemmer. Kostnader til transport til og fra Sognsvann, samt mat og drikke underveis dekkes av hver deltaker selv.

Utstyrsliste:

• Varme klær (det kan enda bli kjølig i luften om kvelden)
  • God sovepose/liggeunderlag
  • Det du vil sove i/under
  • Hodelykt
  • Sitteunderlag
  • God sko, helst med brodder, det kan væte svært glatt/isete
  • Drikke og mat til seg selv
  • Toalettsaker
  • Primus, stekepanne, gryte, etc (avhengig av hva en skal lage til middagen)
  • (Turlederne har med primus og kan koke vann)
  • En vedkubbe eller to om du har (eller plass til å bære et par i sekken opp)

Vi sender en melding til deltakerne noen dager før turen :)

Påmelding; Påmelding skjer via nettsidene til DNT (Klikk på den røde firkanten til høyre, merket Meld deg på!) Hvis du må melde deg av, vennligst send en mail om dette til mettelangnes@hotmail.com eller sms til telefon 91104270. Det er maks plass til 8 deltakere pga smittevern, men sett deg på ventelisten om turen er fulltegnet. Av erfaring vet vi at det er endel avmeldinger i disse tider.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT;

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

AVLYST -En natt under fullmånen

Vil du bli med oss å innvie "sommertiden" med en natt på Vettakollen? Dette er en fottur fra Sognsvann til Vettakollen, med overnatting under fullmånen. Turbeskrivelse: Turen begynner ved bommen ved Sognsvann, ...

• Mette Langnes