100 000 skritt på en dag (DNT 26-45 år)

Fellestur

Dato
21. august kl. 07:00 - 23:59
Vanskelighetsgrad
Ekstra krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dnt26-45, Dnt2645
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Turkode
DNT Oslo 26-45 år
Dette arrangementet er over!

Har du noen gang gått 100 000 skritt på en dag? Ikke vi heller, men vi har lyst til å prøve. Dette er en tur for de som er vant til lange turer og mange kilometer. Vi forventer at vi skal måtte gå omlag 70 km, men det vil variere både med lengde på ben og underlaget vi går på. Vi skal gjøre det så enkelt som vi kan ved å tilrettelegge. Vi starter ved bommen på Sognsvann kl 7. Vi skal forsøke å holde oss mest mulig på grusvei og sti, og vi holder oss unna de bratteste bakkene. Vi er usikre på hvor lang tid vi kommer til å trenge, men den dette kommer til å ta absolutt hele dagen og kvelden, det er vi ganske sikre på. 

For å gjøre dagen best mulig, så ønsker vi at vi skal bære med oss minst mulig. Turlederne vil derfor ha en bil stående parkert på Sognsvann. Der er det mulig å sette fra seg ekstra sokker og sko, drikke eller andre ting. Det vil bli flere muligheter i løpet av dagen til å komme innom der for å fylle på med ting fra lageret ditt. Husk også å pakke med hodelykten, da vi sikkert holder på til etter at det er mørkt. 

Det koster 150 kr å være med. Informasjon om betaling står i påmeldingsbekreftelsen dere får på mail. Dette vil gå til en del snacks og drikke underveis for å holde energien og humøret oppe. Det vil bli servert middag underveis. Utover det bør du også ta med noe egen mat du vet at du vil ha underveis. Turlederne fikser også ekstra gnagsårplaster og sportstape, om det er noen som får problemer utover dagen. Dersom noen har spesielle ting vi må ta hensyn til angående mat, må dette oppgis i påmeldingen. 

Vi anbefaler alle som har lyst til å prøve seg til å ta noen lengre treningsturer i forkant. Dette kommer til å bli tøft. Men med godt selskap og tilrettelegging, håper vi at så mange som mulig kommer seg helt til 100 000 skritt. 

Denne turen er for deg mellom 26 og 45 år.

100 000 skritt på en dag (DNT 26-45 år)

Har du noen gang gått 100 000 skritt på en dag? Ikke vi heller, men vi har lyst til å prøve. Dette er en tur for de som er vant ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Sverre Tvinnereim
  • Ingvild Østvedt