Helg hyttetur til Buvasskoia Weekend Cabin Trip to Buvasskoia

Voksne, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Fottur, Helgtur, Dnt2645, Dnt26-45, Aktivitet Fottur, Hyttetur
Vandregruppa, Den Norske Turistforening

Kom å bli med på en koselig senhøst-tur til Buvasskoia. På ettermiddagene vil vi hugge ved, spille spill, kose oss med venner og lage god mat.
På dagtid satser vi på to turer. En blir mot Bukollen (1122 moh), mens den andre blir mer i retning Nautgardsfjellet (1224 moh). Turene kan justeres avhengig av vær og føre.
Vi planlegger å dra fra Oslo klokken 18:00 på fredag med private biler, og ankommer hytta ca. 20:00. Dette gir oss god tid til å varme opp hytta, spise noe godt, sove og gjøre oss klar for frokost
På lørdag ønsker vi å starte ca. klokken 10, og er forhåpentligvis tilbake før solnedgang.
På søndag ønsker vi å stå opp litt tidligere, rengjøre hytta, og være klar for tur klokken 9. Vi satser på å være tilbake i Oslo igjen klokken ca klokken 19.

Påmelding:
Trykk på den røde "Meld deg på!" knappen. Turen er begrenset til 8 deltakere + 3 turlere

Avmelding:
Send mail til turleder.
Det er viktig at du gir beskjed god tid før turstart slik at andre på venteliste kan få anledning til å bli med.

Pris og påmelding og evt. avmelding

Det koster 1000 NOK for DNT medlemmer og 1250 NOK for ikke medlemmer. Turens pris dekker overnatting, to middager, lunsj og frokost.

Det er 7 dagers avbestillingsfrist for å få full refundering til kontaktperson. Avbestiller du etter dette tidspunktet må du betale hele beløpet selv om du ikke kan delta på turen.

For å hjelpe med å pakke sekken, så er det viktig å huske at vi kan møte på snø og lave temperaturer. Ta en tur på DNT sin pakkliste for vinterturer, og vurder hva som er nødvendig og ikke:

Viktige ting som du må huske er
1. Lakenpose eller sengesett
2. Varme klær
3. Gode sko som tåler å vasse i snø.
4. Hodelykt
5. Ekstra par sokker
6. Ullundertøy
7. Lue og votter
8. Gamasjer
9. Vannflaske og termos
10. Lette innesko

Come join us on a cozy cabin trip to Buvasskoia. In the evenings, we'll chop some wood, play some board games, have a good time, and make some delicious food.
During the day, we are planning two hikes. One will be towards Bukollen (1122moh) and another one towards Nautgardsfjellet (1224). The trips might be adjusted depending on weather and ground conditions..
We will leave Oslo 18:00 on Friday with private cars, and will arrive around 20:00 which is a good time to warm up the place, eat something good, sleep and get ready for breakfast.
For the trip on saturday, we'll start around 10 in the morning, and we will hopefully be back before sunset.
For sunday, we should wake up a bit earlier, get the cabin cleaned and be on our ways around 9. With this in mind, we should be back in Oslo around 19.

It costs 1000NOK for DNT members and 1250 for others. The price covers, accomodation, the two dinners, lunch and breakfast.

To help with packing, remember that we might encounter snow, and low temperatures. Take a look at DNT's packing list for winter trips, and use your own judgement as to what is not neccessary:

Important things to remember though are:
1-Bed sheets or sleeping liner
2-Warm clothes
3-Good waterproof hiking shoes.
4-Headlamp
5-Extra pair of socks