🌟 Hodelykttur og middag med utsikt over Oslo

1. desember kl. 17:25 - 20:30
Fellestur, Fottur, Voksen, Voksen, Aktivitet Fottur, Fottur-Med-Hodelykt
Oslomarka (se kart)

Hva med å ta med middagen ut og spise den med utsikt over vakre Oslo?

Turbeskrivelse: Turen begynner ved Akebakken busstopp ved Grefsenkollen. Derfra går vi sammen opp til utkikkspunktet, dette er ca 1200 meter, men endel stigning. Hvis vær og vind tillater det, så finner vi en etablert bålplass og lager et lite bål. Bålet varmer godt og kan også brukes til matlaging hvis du ønsker det.
Vi nyter ettermiddagen ute i det fri med utsikt over vakre Oslo by.
Har du ikke vært på Grefsenkollen utkikkspunkt før, så anbefaler vi at du melder deg på, for denne utsikten må oppleves!

Dato for tur: onsdag 01. Desember 2021

Når: oppmøte klokken 17:25 - 20:30

Ankomst/oppmøtested: Akebakken busstopp kl 17.25. Hit kommer du med buss 56 (går fra Storo klokken 17:19) og buss 25 stopper 3 minutter unna ved Grefsenkollveien busstopp.
Etter endt tur går vi samlet ned igjen til buss/trikk.

Pris: Turen er gratis, både for medlemmer av DNT og ikke-medlemmer. Kostnader til transport til og fra Grefsenkollen, samt mat og drikke dekkes av hver deltaker selv.

Utstyrsliste:

• Varme klær (det bliR kjølig i luften om kvelden)
  • Hodelykt med godt batteri
  • Sitteunderlag
  • Gode sko
  • Drikke og mat til seg selv.
  • En vedkubbe eller to om du har

Påmelding; Påmelding skjer via den røde firkanten til høyre, merket Meld deg på. Hvis du må melde deg av, vennligst send en mail om dette til kathrese82@gmail.com eller sms til telefon 93212922.

Det er plass til 10 deltakere, men sett deg på venteliste om turen er fulltegnet. Av erfaring vet vi at det ofte kommer en avmelding.

NB -vi har et forbehold om opphold for å gjennomføre denne turen

🌟 Hodelykttur og middag med utsikt over Oslo

Hva med å ta med middagen ut og spise den med utsikt over vakre Oslo? Den første dagen i desember tenner vi bål og nyter både maten, selkapet og lysene fra byen. Turbeskrivelse: Turen begynner ved ...

• Kathrine Karlsen