Mat med utsikt over Oslo

Hva med å ta kveldsmaten ute med utsikt over vakre Oslo? Vi tar turen opp til Ekebergparken og etter en runde med skulpturer kan vi nyte medbrakt kveldsmat med lysene i fra byen under oss.

Turbeskrivelse: Turen begynner ved Oslo Hospital trikkestallen i Gamlebyen. Derfra går vi rolig sammen opp til Ekebergparken. Vi tar oss tid til å se på noen av skulpturene og finner etterhvert en plass hvor vi setter oss ned for en matbit og noe varm drikke. Vi nyter maten ute i det fri med utsikt over vakre Oslo by. Hele runden er på ca 3-4 km.

Dato for tur: Torsdag 9. Desember 2021

Når: klokken 17:30 - 20:30

Ankomst/oppmøtested: Oslo Hospital trikkestopp. Hit kommer du med trikk 13 og 19. Etter endt tur går vi samlet ned igjen til samme sted.

Pris: Turen er gratis, både for medlemmer av DNT og ikke-medlemmer. Kostnader til transport til og fra, samt mat og drikke dekkes av hver deltaker selv.

Utstyrsliste:

• Varme klær (det blir kjølig i luften om kvelden)
  • Hodelykt med fullt batteri
  • Sitteunderlag
  • God sko
  • Drikke og mat til deg selv.

Påmelding; Påmelding skjer via den røde firkanten til høyre, merket Meld deg på. Hvis du må melde deg av, vennligst send en mail om dette til kathrese82@gmail.com eller sms til telefon 93212922. Det er plass til 10 deltakere, men sett deg på venteliste om turen er fulltegnet. Av erfaring vet vi at det ofte kommer en avmelding.

Vi tar et lite forbehold om oppholdsvær for å gjennomføre denne turen.

Mat med utsikt over Oslo

• Kathrine Karlsen