Digitalt Sherpa -kurs for nye turledere i Vandregruppa

Kurs

Dato
19. januar kl. 18:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Kurs, Turlederkurs, Voksne, Sherpa
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Er du usikker på hvordan du legger ut turer i Sherpa, programmet DNT bruker for å legge ut turbeskrivelsene sine på nettet, er dette kurset for deg. Kurset kjøres digitalt gjennom Teams slik at du kan følge med på dette praktiske kurset hjemmfra via egen PC. Et spesielt velkommen til dere som har blitt nærturledere eller grunnleggende turledere i DNT OO det siste året, men andre som ønsker å friske opp sine ferdigheter, er selvfølgelig også velkommen!

Stian Andreassen, Vandregruppas Sherpa-kontakt, vil gå igjennom hvordan vi legger ut turer steg for steg, og deltagerne kan samtidig prøve seg på sine egne PC-er. Vi vil også se på hvordan man kan kommunisere med deltakerne gjennom dette programmet. Vi svarer ellers på alle spørsmål som måtte komme opp knyttet Sherpa og til det å være turleder i Vandregruppa. Her kan det for eksempel være interessant å drøfte hva slags opplysninger som bør være med i en turbeskrivelse og å utveksle ideer om hvordan vi kan lage turbeskrivelser som gjør at flere får lyst til å bli med på tur. Vi kommer også til å vise hvordan vi som turledere kan kommunisere med deltakerne før turer på Sherpa. Midtveis i kruset blir det en liten pause.

Kurset er gratis og du deltar ved å logge deg inn på følgende: "Sherpakurs" for registrering og deltagelse.

Dersom du har noen spørsmål om kurset, kan du kontakte Kirsti på kimagel@online.no.

 

Digitalt Sherpa -kurs for nye turledere i Vandregruppa

Er du usikker på hvordan du legger ut turer i Sherpa, programmet DNT bruker for å legge ut turbeskrivelsene sine på nettet, er dette kurset for deg. Kurset kjøres digitalt gjennom ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Stian Andreassen
  • Kirsti Magelssen