Båltur i Nordmarka (DNT Oslo 26-45 år)

7. desember kl. 18:00 - 22:00
Fellestur, Fottur, Nærtur, Blanksjø, Nordmarka, Dnt2645, Dnt26-45, Hodelykt, Kveldstur, Båltur
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
DNT Oslo 26 - 45

Turbeskrivelse: Turen begynner ved Sognsvann T-banestasjon, hvorfra vi legger i vei nordover langs grussveien mot Ullevålseter. I veikrysset etter demningen ved Svartkulp tar vi til høyre og går mot Nedre Blanksjø, som er turens mål. Her finner vi også Oslos geografiske midtpunkt.

Vi fyrer opp bål ved vannet, både for hyggens skyld, og for å kunne tilberede middag. Vi oppfordrer deltakerne til å forsøke å lage noe på bålet de aldri har prøvd før - hva med pizza, kanelsnurrer eller hellebrød? Det mest kreative måltidet vil bli premiert!

Vi følger samme vei tilbake til Sognsvann T-banestasjon. Vi vil være tilbake ved stasjonen innen klokken 22.

Dato: Tirsdag 7. desember 2021

Når: Klokken 18:00

Distanse: 4-5 km

Ankomst/oppmøtested: Sognsvann T-banestasjon

Avslutning: Sognsvann T-banestasjon

Pris: Turen er gratis, både for medlemmer av DNT og ikke-medlemmer. Kostnader til transport til og fra turen, samt mat og drikke underveis dekkes av hver deltaker selv.

Utstyrsliste:

• Varme klær; det blir kjølig om kvelden og vi planlegger å sitte en stund ved bålet. Fjellstøvler holder bedre på varmenn enn joggesko.
  • Sitteunderlag
  • Hodelykt
  • Egen middag/matpakke (kreativt bålmåltid premieres!)
  • Drikke
  • (Plass i sekken til å ta med en vedkubbe eller to, eventuelt at en tar med vedkubbe(r) selv)

Vi passerer ingen åpne serveringssteder på turen.

Påmelding og avmelding

Turen er ment for deltakere i aldersgruppen 26 til 45 år. Påmelding skjer via nettsidene til DNT (Klikk på den røde firkanten, merket Meld deg på!). Avmelding skjer ved melding til turleder.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Båltur i Nordmarka (DNT Oslo 26-45 år)

Vi benytter tirsdagkvelden til å gå til Nedre Blanksjø for å tenne bål og ha en hyggelig kveld i skogen. Turbeskrivelse: Turen begynner ved Sognsvann T-banestasjon, hvorfra vi legger i vei ...