Øyhopping i Oslofjorden midtsommers! (DNT Oslo 26-45 år)

Fellestur

Dato
26. juni kl. 10:30 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Bading, Sankthans, Gåtur, Øyhopping, Dnt26-45
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn , DNT Oslo 26-45 år
Turområde
Breheimen med Jostedalsbreen, Fjordane, Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Turkode
DNT 26-45
Dette arrangementet er over!

Ønsker du å bli bedre kjent med øyene i Oslofjorden? Har du lyst til å bruke en av disse fine sommerdagene utendørs, i godt selskap med andre? Glad i å bade eller ønsker å komme i gang med årets badesesong? Lysten på å bruke søndagen på å fylle på med fysisk aktivitet?
 

Dette er alle gode grunner for å bli med DNT på tur til øyene i Oslofjorden førstkommende søndag:-) I utgangspunktet er målet å besøke Hovedøya, Lindøya, Langøya og Gressholmen. Men vi må se litt an hvor mye vi rekker over. 
Vi møtes ved fontenen utenfor Nationaltheatre kl. 1030. Deretter tar vi samlet båt til Hovedøya, hvor vi tar en rundtur. Når vi føler oss ferdig med Hovedøya drar vi videre til de andre øyene etter tur. Hver øy har sin egen sjarm og særpreg!
Det blir et lengre stopp for mat, chilling og bading (for de som ønsker det) enten på Hovedøya eller Lindøya. Trolig vil vi også stoppe på en kiosk underveis hvor man kan kjøpe is, brus, vafler mv. 

Det er lenge lyst denne kvelden, men vi tar sikte på å være tilbake på Aker brygge senest kl. 19. 

Ta med egen mat (gjerne salat, baguette eller lignende) og drikke. Og badetøy hvis du ønsker å bade. 
 
Værmeldingen ser foreløpig lovende ut, med varme og usikter for sol, men følg med på yr.no frem til turstart. Solen er sterk nå midt på sommeren så husk solkrem og ev. annen beskyttelse. Alle må også ha med rikelig med vann!

Deltakelse på turen er gratis. Deltakerne kjøper selv billett til båttur. 

 

Øyhopping i Oslofjorden midtsommers! (DNT Oslo 26-45 år)

Ønsker du å bli bedre kjent med øyene i Oslofjorden? Har du lyst til å bruke en av disse fine sommerdagene utendørs, i godt selskap med andre? Glad i å bade eller ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Sverre Tvinnereim
  • Aasmund Bie Aalvik